NEWS

Dvostruko nominirani festival za Europske festivalske nagrade ponovo u Hrvatskoj!

Dvostruko nominirani festival za Europske festivalske nagrade ponovo u Hrvatskoj!

Nakon svog nezaboravnog premijernog izdanja, Sea Star se vraća u Umag i sljedeće godine održat će se od 24. do 27. svibnja. Sea Star festival svirat će u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris u petak 25. i 26. svibnja, dok će četvrtak 24. biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan “after party”.

Mjeseci priprema i nezapamćen interes od same najave dolaska festivala u Hrvatsku rezultirale su time da je Sea Star već od premijernog izdanja postao jedan od najvećih morskih festivala u Europi. S nastupima najvećih svjetskih headlinera, vrhunskom produkcijom i više od 50.000 oduševljenih posjetitelja iz preko 70 zemalja, koji su tijekom četiri dana i noći prošli kroz festivalska vrata, Sea Star je službeno konkurirao za Europske festivalske nagrade u čak dvije kategorije – za Best Medium Sized Festival, odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno i Best New Festival, odnosno najbolji novi festival u cijeloj Europi! Također, Sea Star Festival dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji novi festival.

Duh Exita u Istri

Zacrtana misija festivala je prenošenje duha s omiljenih pozornica Exita uz originalni, morski pečat Istre. Sea Star Festival ima ukupno sedam pozornica: Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Silent Octopus, Zion Beats, Cinema Stage, Exotic Laguna i Goldfish Stage.

Prodaja ulaznica počinje 05.12.2017. po promotivnoj cijeni od 199 kn!

Tags: , , ,