Pronađi destinaciju:
 
Istra

Paketi
Korisni linkovi

Uplate rezervacija

UPLATE REZERVACIJA

DINAMIKA PLAĆANJA

Prilikom potvrde rezervacije putnik se obvezuje uplatiti 30% od ukupnog iznosa izabrane usluge u roku od 24 sata  kako bi rezervacija postala važeća. Preostalih 70% dužan je uplatiti najkasnije 21 dan prije dolaska ili prema dogovoru sa agentom.
Ukoliko je Vaš dolazak unutar 7 dan potrebno je uplatiti cjelokupni iznos u roku 24 sata kako biste potvrdili rezervaciju.

NAČINI PLAĆANJA

kreditnom karticom

Koristimo najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

bankovnom doznakom

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je da u roku 24 sata od on-line rezervacije ili od primitka ponude od strane našeg operatera uplatite naznačeni iznos . Istovremeno putnik je dužan tvrtki Plavo more d.o.o. odmah po uplati dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati – mailom ili faxom, u suprotnom tvrtka Plavo more d.o.o. nije obvezna izvršiti rezervaciju usluge. Plavo more d.o.o. ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja putnika u dostavi potvrde dužoj od 24 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike). Sve bankovne troškove snosi klijent (shodno tome na bankovnoj uplatnici mora pisati OUR u polje “opcija troška”). Sve rezervacije koje ne budu uplaćene u cijelosti smatrati će se nevažećima.

Podaci za uplatu u Eurima:

Uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja

Primatelj: Plavo more d.o.o., Trgovačka 3a 52470 Umag, Hrvatska

Banka: HYPO ALPE ADRIA BANK D.D. ZAGREB

Devizni račun: 2500009-1501131726

Iban: HR96 2500 0091 5011 3172 6

BIC: HAABHR22

Poziv na broj: unesite broj ponude/rezervacije

Podaci za uplatu u kunama (samo iz Hrvatske):

Uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja

Primatelj: Plavo more d.o.o., Trgovačka 3a, 52470 Umag, Hrvatska

Banka: HYPO ALPE ADRIA BANK D.D. ZAGREB

Žiro račun: 2500009-110155974

Poziv na broj: unesite broj ponude/rezervacije