Pronađi destinaciju:
 
Istra

Paketi
Korisni linkovi

HOTELI

PREPORUČUJEMO

Luxury Hoteli title=

LUXURY HOTELI

Luksuzni hoteli u Hrvatskoj. Vrhunska usluga, kvalitetni sadržaji, lijepa priroda jamstvo su nezaboravnog odmora...
Hotel Kempinski Adriatic Hotel Sol Umag Hotel Melia Coral Hotel Sol Garden Istra
Golf Hotel title=

GOLF HOTEL

Provedite Vaš odmor aktivno, igrajući golf nakon kojeg se možete opustiti u luksuznom hotelu....
Hotel Kempinski Adriatic
Low budget hoteli title=

LOW BUDGET HOTELI

Kvalitetni hoteli po povoljnim cijenama. Provedite svoj godišnji odmor okupani suncem i morem po najboljoj cijeni....
Hotel Adriatic Hotel Sipar Hotel Pineta Hotel Delfin
Family hotels title=

FAMILY HOTELS

U Hrvatskoj postoje hoteli, turistička naselja, residence, itd. koji su prilagođeni zadovoljavanju potreba smještaja obitelji s djecom. Prekrasne, udobno i moderno opremljene obiteljske sobe (family rooms) pružaju sve pogodnosti za nezaboravan odmor obitelji sa djecom. Izuzetno su pogodne za obitelji sa dvoje ili više djece.
Sol Garden Istra Sol Garden Istra Village Sol Stella Maris Sol Polynesia
Wellness Hotels title=

WELLNESS HOTELS

Posebno osmišljeni wellness i relax paketi u vodećim wellness centrima i hotelima u Istri, u tome će Vam zasigurno pomoći. Welness programi sauna s kristal i kromo terapijom, parcijalna masaža leđa, refleksna masaža stopala, aroma relax masaža lica, akupresurna vitalna masaža vlasišta samo su neke od wellness usluga, koje će Vaš život učiniti ugodnijim, zdravijim i ljepšim.
Hotel Kempinski Adriatic Hotel Sol Garden Istra Hotel Sol Umag Hotel Istra
All inclusive  title=

ALL INCLUSIVE

All inclusive hoteli jamče Vam odmor i ljetovanje gdje je sve ukjlučeno u cijenu. Hoteli nude boravak na bazi punog pansiona, takav da na ništa drugo ne trebate misliti nego se opustite i uživajte u ljetu, suncu i moru. Za doručak, ručak i večeru čeka Vas posebno odabrana gastronomska ponuda sačinjena od najboljih tipično hrvatske i mediteranske kuhinje.
Hotel Sol Aurora Hotel laguna Albatros Hotelsko naselje Funtana Pula ***, Istra
Boutique hotels title=

BOUTIQUE HOTELS

Smještaj u malim hotelima spaja komfor hotelskog smještaja s individualnim pristupom gostu, a sobe i apartmani moderno su opremljeni i skladno namješteni. Dodatne usluge, posebni sadržaji za rekreaciju, pomno sastavljen jelovnik, te uređena okolica sastavni su dio ponude hotela u kojima se svaki gost osjeća kao najbitniji gost.
Hotel Villa Vilola Hotel San Rocco Casa romatica La Parenzana
Kongresni Hoteli title=

KONGRESNI HOTELI

Pružamo vam mogućnost organiziranja seminara i poslovnih sastanaka kako u renomiranim hotelima Istre, tako i u malim agroturističkim domaćinstvima unutrašnje Istre gdje bi pored radnog dijela mogli i uživati i u gastronomskim delicijama te izravnom kontaktu s prirodom (šetnje, vožnje bicikla i sl. ) kao i posjetima kulturnim znamenitostima. Prepuštajući organizaciju nama, uspjeti ćete na jednom mjestu dobiti svu moguću potrebnu logistiku oko realizacije zamišljenog na najbolji i najbrži način, a nadasve na zadovoljstvo svih. Stoga, slobodno nam se javite s punim povjerenjem.
Sol Garden Istra Sol Garden Istra Annex Hotel Sol Umag Hotel Melia Coral
Smještaj za invalide title=

SMJEšTAJ ZA INVALIDE

Želja nam je ponuditi mogućnosti za hotelski smještaja osoba s invaliditetom, one goste kojima arhitektonske barijere u hotelima i turističkim naseljima onemogućuju pristup i korištenje svih hotelskih sadržaja. Hoteli i turistička naselja u kojima će se osobe s invaliditetom osjećati ugodno i bez preprekaa prilagođen osobama s posebnim potrebama.
Sol Polynesia Sol Aurora Villa Viktory Hotel Istra